dekoffiekar.nl

leuke collega's

Ecopizza

Originele houtgestookte pizzaoven
Originele houtgestookte pizzaoven

Als je met een mooi biologisch product bezig bent, dan kom je vanzelf in contact met gelijkgestemden.

Toine Rops van Ecopizza is zo iemand. Hij bakt voor u in één van zijn drie originele Italiaanse houtovens de lekkerste ambachtelijke pizza's. Dunne bodem en mooie toppings, precies zoals een pizza eruit hoort te zien. En de smaak, die moet u echt zelf ervaren.

 

Dus neem een kijkje op zijn website: www.ecopizza.nl en laat u inspireren voor een mooi Italiaans feestje.

Ook in combinatie te boeken met de koffiekar

Juice 915

De smoothies en sappen van Juice 915 zitten vol met vitaminen en mineralen, om je een goede start van de dag te geven en je vol energie door de dag te brengen.

 

 

Met de slow-juicer maken we de heerlijkste groente- en fruitsapjes en omdat dit zo "slow" gaat, blijven alle vezels, mineralen en vitaminen behouden. Onze smoothies zijn een verrassende combinatie van verse groenten en fruit, dit moet je proeven om te geloven.

 

U kunt Juice 915 nu ook inhuren voor al uw zakelijke evenementen. Verras uw team en klanten met verse, gezonde sappen op uw locatie. Bijvoorbeeld bij een gezamenlijk ontbijt of lunch, en zelfs voor de Vrijmibo hebben we een passende oplossing met onze "Juicetails", een verrassende mix van sap en cocktail.

 

Ik nodig u uit om een kijkje te nemen op onze website: http://www.juice915.com

Voor informatie of een offerte op maat kunt uw mailen naar hello@juice915.com 

Karen O'Shea: 06-14249036

 

 

Na afloop mag de koffie van de koffiekar natuurlijk niet ontbreken. Wilt u informatie of een op maat gemaakt offerte dan kunt u contact met ons opnemen via het formulier.